Coaching

Voor coaching is vertrouwen nodig. Daarom is een eerste intakegesprek altijd gratis en vrijblijvend. In dat contact zorgen we ervoor dat jouw vraag, ontwikkelingsvraagstuk helder wordt. Om daarna samen steeds te bepalen wat de volgende stap is. Ieders verhaal is immers uniek.

Ik maak bij coaching vaak gebruik van het Q4 Profiles DISC gedragstijlprofiel. Dit geeft een mooi inzicht in welk gedrag jouw voorkeur heeft en daarom het minst energie kost. Als je dit helder hebt, kan dat bijdragen om meer in balans te blijven. Ook helpt het je te begrijpen hoe jouw gedrag zich verhoudt tot anderen en waarom dat (soms niet) werkt. Sinds 2015 ben ik DISC consultant.

Verder kan ik je helpen bij het transformeren van belemmerende overtuigingen bij stress. Daarvoor gebruik ik de methode PSYCH-K®. Sinds 2019 ben ik PSYCH-K ® Facilitator.

Ik kijk het liefst en vooral naar hoe jij hier en nu bent, met alles wat je hebt aan kennis en ervaring. En help jou vervolgens hoe jij dat kunt gebruiken om succesvol en in balans te zijn en te blijven in de toekomst.

Aargh er zijn zoveel coaches, hoe weet jij nou of ik bij je pas? Als je kunt omgaan met directheid en humor, is de kans groot dat we een match hebben. Nieuwsgierig? Neem dan vooral contact op via mail of telefoon .


Gezinscoaching

Bij niemand ben je zo eerlijk als bij je familie. Daarmee laat je ook die, voor jou zo kenmerkende en voor een ander soms zo pijnlijke, rafelige randjes zien. Terwijl je rationeel vaak wel weet dat de ander het niet zo bedoelt, krijg je het toch niet gedraaid om er liefdevol naar te blijven kijken. Laat staan dat je ermee om kunt gaan.

Als partners wil je wel anders, maar lukt het soms met z'n tweetjes niet om het te veranderen. Dan kan ik jullie helpen.

De laatste jaren begeleid ik ook veel gezinnen. Ook al woon je als kind niet meer thuis, zodra je de voordeur weer binnenstapt, keer je weer terug in de gezinsdynamiek, het systeem van toen. En lijkt het wel alsof je niet meer volwassen kunt reageren en communiceren.

Ik kan jou, jullie als gezin, goed ondersteunen bij het verbeteren van communicatie. Zodat het weer wat luchtiger wordt, er meer begrip komt voor elkaar, je handvatten krijgt hoe het anders kan en vooral hoe je er om kunt leren lachen.

Is het daar weer de hoogste tijd voor? Wacht dan niet langer en neem contact met me op via mail of bel voor een afspraak.

NOBCO

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) . Hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland.
Zij helpt bedrijven, organisaties of individuen met het matchen van de juiste en professionele coach.

Daarnaast is er een internationale etische code waaraan ik me op deze manier ook verbind.


DISC

Als coach maak ik veel gebruik van Q4 Profiles DISC Gedragstijlprofiel. Q4 Profiles onderzoekt, analyseert en deelt kennis over communicatie en menselijk gedrag. Ik ben sinds 2015 samenwerkende Certified Partner geworden, om bij te dragen aan het creëren van zelfinzicht én inzicht in de ander om daarmee een positieve bijdrage te leveren aan mensen.Coachfinder

Als coach kan je mij ook vinden via Coachfinder . Een initiatief van Psychologie Magazine. Zij geloven, net als ik, dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling, maar de juiste coach vinden is nog niet zo eenvoudig. Daarom zijn bij Coachfinder alleen gecertificeerde en gekwalificeerde coaches aangesloten.

Mijn persoonlijke pagina vind je hier.CRKBO

Als docent ben ik opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps-onderwijs (CRKBO) Dit betekent dat er bij het ontwikkelen van trainingen voor u, wordt voldaan aan de Kwaliteitsode voor Docenten.