STAKADO Coaching, Talent- & Organisatieontwikkeling

HR-ondersteuning

Vaak ben je als ondernemer goed in de diensten die je aanbiedt en of weet je veel van de producten die je verkoopt. Niet altijd is er tijd, kennis, kunde om medewerkers te begeleiden en te ontwikkelen. Dat is zonde, want daarmee doe je ook jouw onderneming en je klanten tekort.

Sinds een aantal jaren begeleid ik MKB-ers bij werving- en selectiegesprekken, ontwikkelgesprekken, coaching van en met medewerkers en leidinggevenden, het maken van een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) met een bijbehorend Plan van Aanpak, waarin opleidingen, cursussen, trainingen kunnen worden opgenomen, die bij gaan dragen aan de ontwikkeling van medewerkers. Bij een aantal van die onderdelen zet ik het Q4 Profiles DISC Gedragstijlprofiel in. Dat kan op individueel niveau, maar is ook heel leuk om in combinatie met een Teamtraining te doen.

Uiteindelijk worden organisaties beter door te investeren in individuele medewerkers, leidinggevenden, teams èn niet te vergeten in jou als ondernemer zelf.

Door mijn opleiding als Human Resource Management specialist (MHRM) ben ik hierdoor in staat om te doen wat ik leuk vind en goed kan. En kan ik zo mijn steentje bij te dragen aan vitaliteit binnen organisaties.

Wil je hier meer over weten, neem dan vooral contact met me op via mail of een belletje .


Vertrouwenspersoon en RI&E

MKB-ers die ook nog op zoek zijn naar een Vertrouwenspersoon en of Risico- Inventarisatie en Evaluatiespecialist (RI&E) zijn in mijn ogen goed bezig.

Het is immers van groot belang om je medewerkers veilig en gezond te kunnen laten werken. Dat draagt bij aan efficiënt en gemotiveerd werken en helpt het verzuim laag te houden.
Daarvoor hoor je als werkgever een RI&E uit te voeren, zodat alle arbeidsrisico’s in kaart worden gebracht en deze gericht aangepakt kunnen worden. Wat weer invloed heeft op de gezondheid en veiligheid van medewerkers.

Ik werk hiervoor samen met Donata van der Blom van De Werkmediator . Haar kan ik van harte aanbevelen. Heeft u interesse in wat zij voor uw onderneming en uw mensen kan betekenen, mail of bel haar dan.