STAKADO Coaching, Talent- & OrganisatieontwikkelingFotografie: Mijke Bos

Over mij

Mijn naam is Angélique Kats en ik ben woonachtig in het mooie Drentse plaatsje Nijeveen. In 2010 besloot ik, na werkzaam geweest te zijn binnen de retail (7 jaar) en de financiële wereld (12 jaar), dat het tijd was voor mijn eigen bedrijf. Tijd om aandacht te besteden aan één van mijn belangrijkste kernwaarden: ontwikkeling.

Mijn bedrijfsnaam was dan ook snel gevonden. STAKADO en dat is een afkorting voor O ntwikkeling D oor A. KATS , maar dan achterstevoren.

Toen ik leidinggevende was, had het gedrag van mensen en mensen binnen groepen altijd al mijn bijzondere aandacht. Wat laat je van jezelf zien, waarom kies je daarvoor, wie wil je daarmee zijn, hoe geef je daar vorm aan? Waarom gaat het met de één nou zo gemakkelijk en met een ander altijd stroef? Wat is de rol van een leidinggevende daarin? Dat soort vragen hielden mij bezig, ook t.a.v. mijn eigen leidinggevende functie.

Via diverse opleidingen op het gebied van coaching en leiderschap, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Hoe meer ik mezelf leerde kennen (want hee, daar ontkom je niet aan bij die opleidingen), hoe meer ik erachter kwam, dat de sleutel tot zelfvertrouwen zit in het waarderen van wat ik wel kan en vooral ook helder hebben wat ik niet kan. En daar dan ook geen energie meer aan besteden om er beter in te willen worden.

Zoeken naar balans is de kern voor mij. Dat geeft zoveel rust en dat gun ik iedereen. Aandacht hebben voor die balans betekent voor mij kijken naar de polariteiten. Het is er allebei. Gaandeweg ontdekte ik dat ik goed ben in het overeind helpen en houden van mensen, teams en organisaties, die om dreigen te vallen. Bij alles wat ik doe geef ik, naast natuurlijk wat wèl wordt gezegd, in het bijzonder aandacht aan wat niet wordt benoemd (non-verbale, onbewuste communicatie).

Ben jij, is jouw team of organisatie ook (weleens wat) uit balans en spreekt mijn verhaal je aan, neem dan contact met mij op via mail of bel me even.

Logo

De foto die ik voor mijn logo gebruik, staat mijn opa op met mij als klein meisje Het is voor mij zo'n mooi beeld van hoe ik naar boven wijs - the sky is the limit, opa - en hoe hij liefdevol naar mij kijkt. Een blik die voor mij vangt dat alles inderdaad mogelijk is. In 2019 overleed hij op 100-jarige leeftijd. Door zijn verhalen, ervaring, kennis heb ik veel van hem geleerd. Een wijs man. Een groot voorbeeld.